GPS tracker kopen?

Auto Export Berlin

Published Apr 29, 23
3 min read

Export Auto Overschrijven

000 is, en waar een Pool € 8. 000 voor wil betalen. Als je weet dat je € 3. 000 aan BPM terug kunt ontvangen, verdien je er dus € 1. 000 meer op, vergeleken met het verkopen van de auto in Nederland.” Bij occasions waar meer rest-BPM op zit, en waarvoor veel belangstelling is in het buitenland, kan dat voordeel aanmerkelijk hoger uitpakken. auto export documenten.Van der Elst: “Athlon Car Lease heeft bijvoorbeeld een verkooppunt in Polen, en wij hebben in de Amsterdamse haven een servicepunt, specifiek voor Leaseplan.”Een belangrijke dienst van exportdienstverleners aan zakelijke klanten, niet aan particulieren, is de zogenoemde BPM-overnameservice. auto export documenten. Auto opkoper. Dat houdt in dat de buitenlandse koper de auto exclusief het rest-BPM bedrag kan kopen, en de dienstverlener, zoals VWE, de Nederlandse verkoper de rest-BPM direct uitbetaalt. auto export documenten.

De Belastingdienst honoreert een BPM-teruggaveverzoek alleen, als bij de aanvraag een kopie zit van de inschrijving in het kentekenregister van het land waarnaar de auto geëxporteerd is. Hierin schuilt een risico voor particulieren. auto export documenten. Als de buitenlandse koper de auto niet aanmeldt bij de verkeersautoriteiten in zijn land, of daar lang mee wacht, kom je niet aan het vereiste bewijs dat de auto geëxporteerd is.Zo ondervond een bezoeker van het Auto, Week internetforum, die zijn Amerikaanse auto aan een Fin verkocht. Hij schrijft: “We zijn nu bijna een jaar verder sinds de verkoop van mijn auto naar Finland. Ik heb nog steeds m'n rest-BPM niet terug kunnen ontvangen (. Auto verkopen...) vanwege de reden dat de auto nog geen (Fins) kenteken heeft.Ik heb 'm zelfs geld geboden (. (auto export documenten)..) als hij het in orde maakt, daar reageert-ie niet op. Hij wordt er (...) niet armer van, ik wel!”Van der Elst heeft een tip, waarmee de frustrerende ervaring van de forumbezoeker mogelijk is te voorkomen. “Leg aan de buitenlandse koper uit dat je de auto alleen voor deze prijs aan hem kan verkopen, omdat je bij export een belastingbedrag kunt terugvragen - auto export documenten.

Natuurlijk blijft het uiteindelijk een kwestie van vertrouwen tussen koper en verkoper.” Een andere oplossing is het gebruikmaken van een Duitse sluiproute - auto export documenten. Er zijn exportdienstverleners waar je in Nederland een Duits kentekenbewijs, de zogenoemde KFZ Brief (Kraftfahrzeugbrief), kunt aanvragen voor (tijdelijke) registratie in Duitsland. Dat is ook mogelijk wanneer je de auto niet aan een Duitser, maar aan, pakweg, een Litouwer verkoopt.

Auto Export HamburgHoe lang dit trucje werkt, is echter de vraag, zo valt te beluisteren bij sommige professionals uit de occasionhandel. auto export documenten. De Duitse autoriteiten zouden kentekenregistraties die alleen voor de doorvoer bedoeld zijn wel eens een halt kunnen toeroepen - auto export documenten. Particulieren exporteren nu nog niet massaal hun gebruikte auto’s, maar de eerste schapen zijn over de dam - auto export documenten.

Navigation

Home

Latest Posts

Je Auto Verkopen Aan Een Particulier

Published Feb 18, 24
3 min read

Autohandelaar Nunspeet

Published Feb 12, 24
6 min read

Hoeveel Fouten Theorie Examen Auto

Published Jan 31, 24
7 min read